Hvem er jeg?

Lær mig at kende

Hvem er jeg?​

​Jeg er født i 1962 og opvokset i Østjylland.

​Min interesse for det psykologiske område begyndte i 1988, hvor jeg tog Hf-enkeltfag i Psykologi. Desværre var der på det tidspunkt ingen naturlig forlængelse af uddannelsen, udover universitetet, så jeg måtte lægge den lidt på hylden i en periode.

​I stedet brugte jeg tiden til at samle viden og erfaring gennem mit arbejde som konsulent, underviser og leder, således at jeg i dag har en stor erfaring i arbejdet med mennesker og deres behov, både som individuelle personer og som del af et team.

​Først i 1997-98 fik jeg igen kontakt med det uddannelsesmæssige system, da jeg blev opfordret til at bruge mine evner på området. Efter at have undersøgt markedet for psykoterapeut-uddannelser, faldt valget på ID-Psykoterapeutisk Institut v/ Ole Vadum Dahl. Et valg, som jeg bestemt ikke har fortrudt.

Historien bag klinikken

Klinikkens historie

Klinikken spæde opstart skete i 2003, hvor jeg sammen med andre terapeuter indgik i et lokalesamarbejde i Skolegade i Esbjerg. I denne fase var arbejdet som terapeut en del af uddannelsen, hvor træningsterapi med rigtige klienter er en væsentlig del af erfaringsopbygningen forud for eksamen.

​Efter min endelige certificering fra instituttet i 2004 etablerede jeg selvstændig klinik på Nygårdsvej 132A i Esbjerg. Gennem 2½ år var klinikken base for mit arbejde med klienterne.

​I efteråret 2006 blev klinikken flyttet til Vejrup, hvor jeg har ideelle rammer i dejlige lokaler med egen indgang.