Behandling af stress og depression

Jeg kan hjælpe dig 

Behandling af stress og depression

Som psykoterapeut tilbyder jeg behandling af depression og stressbehandling til klienter i for eksempel Esbjerg, Bramming og Vejen.

​Op mod en fjerdedel af alle danskere støder på et eller flere tidspunkter i livet ​ind i symptomer, der kan relateres til stress eller depression. Det er derfor vigtigt, at du søger hjælp til depression hos en behandler, hvis du oplever flere symptomer på depression og stress.

Depression skal tages seriøst

Stress og depression-symptomer skal tages alvorligt

Stress og depression er to lidelser som ofte kan være svære at skille ad, for der er mange ligheder i deres symptomer. Fælles for dem er dog, at de hindrer vores muligheder, overskud og ressourcer. For nogen er det lette symptomer, men andre kan rammes meget hårdt og være invaliderende, hvis ikke der gøres noget ved det. Stress og depression kan blive kroniske og bogstaveligt føre til alvorlige trusler mod livet. Tag derfor din sygdom alvorlig og søg behandling mod depression hos en fagspecialist.

​Går man til sin læge, vil man ofte blive medicineret for at stabilisere og dæmpe symptomerne – problemerne forsvinder dog ikke og vil stadig ligge uløst hen. Jeg kan ikke hjælpe dig med medicin – det er lægernes fagområde – men jeg kan til gengæld hjælpe dig med at få styr på nogle af de ting, der har belastet dig og som i sidste ende har bragt dig ud i problemer.

Find kræfterne til at tage ansvar

Find de indre ressourcer til at bekæmpe stress og depression

I et terapeutisk forløb vil vi arbejde på at afdække områder, hvor vi kan styrke klienten, finde ressourcer og ikke mindst ændre på den adfærd og ydre påvirkning, som har ført til stress eller depression. Det er min overbevisning og erfaring, at vi allerede bærer de nødvendige ressourcer inde i os, men at vi har mistet kontakten til dem.

Når vi finder ind til de gemte ressourcer vil man blive overrasket over, hvor mange kræfter, der har ligget ubrugt hen og hvor meget vores verden lysner op, når vi begynder at gøre brug af dem. Med andre ord finder vi kræfter til at tage ansvar og styring i vores eget liv.